Dubside leker i hjemmebygd kajakk

Rullefestival 2018

Igjen har jeg gleden av å presentere programmet for sommerens store padle event - Rullefestivalen i Vestfossen! De lokale innsjøene skaper en vakker ramme om noen intense dager med lek og utfordringer på og i vannet. På kvelden kan vi tilby teltovernatting og hyggelig samvær i og rundt Kajakkspesialistens lokaler i Vestfossen kapell.

Det vil bli rullekurs på nybegynnernivå og litt avansert ved Anders Thygesen, og til de mest avanserte har jeg fått med meg stormesteren over dem alle, Dubside fra USA.

Det blir dagskurs på flere nivå i små grupper hver dag fra 14. til 16. august. tirsdag, onsdag og torsdag 9.30-15.30. Utenom kursene håper jeg flest mulig bruker hverandre og trener utover kvelden. Man kan melde seg på for en dag eller for flere dager. Vanligvis vil ett dagskurs på nybegynnernivå gi masse grunnlag for egentrening og mestring. Pris per dag/kurs uansett nivå er 900,- kr.Dubside

Mannen alle snakker om! Mange mange verdensmester i grønlandsruller og en levende legende. En av de få i verden som sikkert kan gjennomføre en tvangstrøyerulle gang på gang! Dertil en glimrende pedagog og underviser. Dubside lærer deg triksene du skal imponere vennene dine med i år framover!

å møte Dubside er en sjelden sjanse du ikke bør gå glipp av!

For påmelding og mer info, send en e-post til: anders.thygesen@kajakkspesialisten.no

Flott sak i D2

Les hele artiklen om kajakkbyggekurs fra Dagens Næringsliv her:Les her:

Ny kajakkbyggefilm

Kul ny film fra byggekurs: Se her:

Kurskalender 2018

Nye kurs for 2018 her:Kurskalender

Ny T-skjorte

Sjekk nettbutikken og få tak i den helt spitter nye økologiske Qajaq t-skjorte i tøffe farger.

Les hva som skjer..

Visste du?...

At vi selger en fantastisk god tørrdrakt i nettbutikken? Hva er både bra og billig? Svar: Cirrus drakten fra Britiske Crewsaver. Anders Thygesen brukte denne drakten på sin 76 dager lange padleekspedisjon langs hele Norges kyst.

NRK omtale av sommerens padleeventyr

Dette skrev NKR om turen: Les her:

NKR hadde også denne sak om turen: Les her

Nye padleåresider!

Vi har gjort om på utvalget av padleårer, og laget en flott ny presentasjon. Les mer

.